fredag 23. april 2010

Spirulina..

Etter å ha sett og hørt, og ikke minst lest masse om såkalt Superfood, måtte jeg bare prøve.
Er det noe jeg trenger mer av om dagen, så er det energi. Så nå sitter jeg og drikker min andre grønne drink med eplejuice blandet med Spirulina pulver. Kanskje ikke det beste jeg har smakt, men hvis det virker, så er det absolutt verdt det:)


"Spirulina er en av de reneste og rikeste næringsplanter tilgjengelig i verden. Denne spiralformede algen, som bare er 0,5 mm lang inneholder mer enn 60 livsviktige næringsstoffene; vitaminer og mineraler, alle de essensielle aminosyrer (proteiner), klorofyll, enzymer og antioksydanter."

1) Rengjørende; Spirulina fremmer den innvortes rengjøring og renser blodet. Du kjenner deg friskere og gladere og får mer energi.

2) Reparerende; Spirulina fyller på med det som mangler i ditt kosthold - og forbedrer næringsopptaket. Formen din blir merkbart bedre og du innhenter deg raskere etter store anstrengelser.

3) Gir styrke; Spirulina øker motstandskraften og aktiverer immunforsvaret. Du kjenner deg sterkere og får det lettere i forhold til å håndtere daglig stress.

Spirulina er 100% naturlig næring, inneholder ingen farge eller smakstilsetninger, dog heller ikke konserveringsmidler. Eventuell overskuddsnæring forsvinner naturlig fra kroppen.

Spirulina passer for alle og kan gjennom jevnlig bruk:

- øke prestasjonsevnen i arbeid, sport og studier
- styrke rekonvalesensen etter sykdom og tunge anstrengelser
- styrke utholdenheten
- hjelpe ved menopause eller menstruasjon
- være et supplement under og etter svangerskap
- gi sunnere hud, kraftigere hår og sterkere negler


Da er det bare å sitte og vente på energien. I mellomtiden kan jeg jo også fortelle at jeg fyller de O'store 30 år på søndag. Litt skummelt, men man skal vel bare være glad man får lov til å bli eldre:)
Blir ikke den helt store feiringen, siden jeg har en krabat i magen, men litt kaffe og kaker med nærmeste familie blir det. Har også en veldig snill samboer, som tok meg med for å hente bursdagsgaven min igår.
Resultatet ser du på bildet under:)Så nå skal jeg bare nyte helgen med venninnekveld ikveld, vårmarked i Vikingskipet imorgen og bursdagsfeiring på søndag. Må jo bare bli bra!:)

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar