onsdag 28. april 2010

Rottingmøbler..

Ja, da begynner det å nærme seg dagen da huset kommer. Blir veldig spennende! Kommer etter planen på mandag, etter en ukes forsinkelse med graving og muring.
Selv om det ikke er mye som minner om sommer for øyeblikket, da det faktisk akkurat begynte å snø (!!),
så er det greit å planlegge litt fremover. Har funnet utemøblene til terrassen. Ville egentlig ha sofa, men med tanke på at man sikkert skal sitte der og spise endel, så fant vi ut at det var mest praktisk med stoler og et større bord. Møblene har jeg funnet hos Wakeupnorway, og fargen blir gråaktig.

3 kommentarer:

 1. Så flotte møbler!:) Jeg ønsker meg også noe slikt, men må nok vente til neste sommer, da hagen våres er en eneste stor steinrøys i år, hehe.. Hvor lang tid tar det å få opp huset deres da? Har dere noe flytte dato kanskje?:)

  SvarSlett
 2. Er i ferd med å kjøpe noe lignende selv. Denne sittegruppen så kjempefin ut. Du har vel brukt den hele sommeren, så da kan du sikkert si om du er fornøyd med den nå. Er den god å sitte i?

  SvarSlett
 3. Hei du!
  Det har vært store forsinkelser i hele byggeprosessen vår, så vi har ennå ikke fått opp terassen. Derfor har det foreløpig ikke blitt noen hagemøbler, siden vi ikke har noe sted å ha dem.

  SvarSlett