torsdag 18. mars 2010

Endelig tilbake... forhåpentligvis...

Ja, da var det visst 2,5 mnd siden jeg var her sist.
Grunnen til det er at jeg er gravid, og har hatt noen helvetesmåneder, hvor jeg ikke har vært i stand til noe som helst. Så da fikk alt annet vente. Nærmer meg nå 4mnd, og formen er heldigvis på rett vei.
Blir spennende med både nytt hus og baby!:)

Når det er sagt, så har vi hatt all den uflaksen det går an å få når det gjelder huset. Da vi trodde at huset var i produksjon, og alt gikk rett vei, så gikk entreprenøren konkurs. Veldig glad for at vi ikke hadde betalt inn ei krone der. Så da måtte vi finne noen nye til å gjøre jobben, og nå ser det endelig ut til at vi er på rett spor igjen. Huset blir bygd opp i elementer, og kommer 26.april. Skal være innflyttingsklart i begynnelsen av juli.

Konklusjonen her blir vel at vi mest sannsynlig får et enebarn, og at vi ALDRI skal bygge hus igjen!!;)

2 kommentarer:

  1. Hei og gratulerer med den kommende babyen! Det blir sikkert kjempestas selv om de første månedene kan være ganske guffne. Kjedelig med huset deres da...en kan aldri være sikker når det gjelder husbygging har jeg skjønt. Vi venter fortsatt på at reguleringplanen skal gå i orden...og i utgangspunktet var vi lovet å være inne til august i år!!!....så ting tar tid ja. Ha en fin dag

    SvarSlett
  2. Kan du ikke legge ut noe av det du lager også Lene, du er jo så flink! :)

    Klem, Nina

    SvarSlett